Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Munkaruhára is költenek az állami támogatásból a gödöllői egészségügyi központban

2020-10-29 11:05:28

Februárt írtunk, amikor a gödöllői képviselőtestület tagjai hozzájárultak ahhoz, hogy mire fordítsa a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) 20,54 millió forintos, kizárólag fejlesztésre fordítható támogatását a Tormay Károly Egészségügyi Központ. A Petőfi Sándor utcai intézmény a volumenkorlát 100%-át 2018 novembere és 2019 júliusa között meghaladó teljesítmény alapján lett jogosult az összegre.
A feladat aprópénzre váltása során kiderült, hogy az eredeti javaslat módosításra szorul, amire májusban, a járványügyi veszélyhelyzet kapcsán elrendelt rendkívüli jogrend idején a polgármester saját hatáskörben rábólintott.

Októberre nyilvánvalóvá vált, hogy ez a verzió sem tekinthető véglegesnek, mivel a központi sterilben a folyamatok ésszerűsítése miatt nincs szükség hőlég-sterilizátorra, illetve a szemészetre beszerezni tervezett réslámpák ára meghaladja az erre szánt keretösszeget, miközben a jelenlegi készülékek az igényeket kiszolgálják.
A fenti, dr. Dunai György igazgató által kezdeményezett módosítások következtében rendelkezésre álló megtakarított pénzt – a képviselőtestületi tagság egyhangú jóváhagyásával – munkaruhára költik, amit a szakdolgozók, az orvosok, a takarítók és a műszaki stáb tagjai ölthetnek majd magukra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online