Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Október 23-án nyit a Karácsonyház Gödöllőn

2020-10-23 08:51:33

Az idei a negyedik olyan év, amikor Gödöllő központjában, a Testőrlaktanya (Várkapitányi lak) Szabadság út 2. szám alatti épületében várja az érdeklődőket az országosan ismert és népszerű Karácsonyház.

A hely- és környékbeliek, valamint a településre látogató turisták számára egyaránt „célpontot” jelentő látványosság október 23-án, pénteken 9 órakor tárja ki kapuját. A Karácsonyház lelkes csapatát vezető Kruták Zsófia érdeklődésünkre elmondta: az elmúlt csaknem egy hónapban nagyon sokat dolgoztak, hogy létrejöjjön egy olyan varázslatos Karácsonyház, ami minden eddiginél aprólékosabban kidolgozott dekorációival igazi ünnepi mesevilágba repíti a látogatókat. Az idei év egyik meglepetés-újdonsága a karácsonyi téli makett falu lehet az építésben örömüket lelők számára.

Némiképp sajnálatos, de ebben az esztendőben a Karácsonyház működtetőinek a járványügyi előírások betartására és betartatására is ügyelniük kell. Hogy ez mit jelent a gyakorlatban, azt ide kattintva minden érdeklődő megismerheti!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online