Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Novembertől Major István lesz a gödöllői hotel igazgatója

2020-10-22 17:36:41

Egy hónappal ezelőtt a polgármester is megerősítette, hogy október végén közös megegyezéssel távozik a szállodát működtető cég ügyvezető igazgatói tisztségéből Laurán Csaba, aki 2013 nyara óta töltötte be ezt a pozíciót. Utódját a helyi szállodával menedzsmentszolgáltatási szerződésben lévő Accent Hotels Kft. illetékeseivel együtt keresik és nevezik meg – tette hozzá Gémesi György.

A választás – mivel nem kötelező, pályáztatás nélkül – Major István tapasztalt szállodaigazgatóra esett, aki várhatóan megfelelő szakmaisággal fogja vezetni a Gödöllő központjában található Erzsébet királyné Szállodát. A budapesti illetékességű, életrajza szerint a szállodaipari ranglétra összes fokát bejárt szakember november 1-jétől áll munkába, havi bérét bruttó 650 ezer forintban állapították meg. Gémesi György úgy fogalmazott, ahogy megismerte Major Istvánt, abszolút rendben van! Az új gödöllői hoteldirektort 8 igen szavazattal (lokálpatrióta klubosok és Bajkó Norbert) és 7 tartózkodással (Szövetségben a gödöllőiekért) választották meg.

További, személyi kérdésekben hozott döntések
Kovács Barnabás lemondása után Máthé László, a Szövetségben a gödöllőiekért önkormányzati képviselője lett tagja az önkormányzati alapítású Gödöllő és Kornyéke Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumának.

Horváthné Rúzsa Mária a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. felügyelőbizottságának elnöke szeptemberben írásban bejelentette lemondását. Helyére – 2023. december 31-ig terjedő időre – Hunyadi Botond gödöllői lakost választotta meg a képviselőtestület tagsága.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online