Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Gorilla Glass tényleg annyira király?

2020-10-19 10:22:44

Akik szeretik a telefonjukat úgy igazán megvédeni minden esés következményeitől, azok bizonyára hallottak már a Gorilla Glassról és az igencsak törés- és ütésálló üvegekről. A következőkben körbejárjuk a Gorilla Glasst és a legújabb portékájukat, a Victust! A gyártó szerint ez az eddigi legjobb termékük… de vajon igaz ez? Mi ismerjük a megoldást arra, hogy bármelyik telefon is álljon hozzád a legközelebb, meg tudd védeni!

Lássuk, mit kell tudni a Gorilla Glass legújabb termékéről!
Sokan tesztelték már a Gorilla Glass legújabb büszkeségét. Az egyik legfrissebb összehasonlítás alapjául egy iPhone és egy Samsung Galaxy Note 20 Ultra szolgált. Mind a kettőt leejtették, hogy lássák, mi történik. Nos, a Samsung túlélte karcolásmentesen a tesztet, pedig tízszer is leejtették.
A Gorilla Glasst nem csupán a telefongyártók, de az autógyártó üzemek is felfedezték. A Ford és a BMW is ilyen szélvédőt szerelt legújabb modelljeibe.

A helyzet azonban az, hogy a Gorilla Glass nem nyerte el mindenki tetszését. Nem minden telefonon találhatjuk meg ezt az üveget, így sajnos nem mindenki okoskészülékét képes megvédeni a tudományuk. Tehát kemény döntés előtt áll mindenki, aki telefonvásárlás előtt áll. Vagy megvesz egy olyan készüléket, amihez a Gorilla Glass készítette az üveget, vagy megveszi álmai telefonját, más üveggel. Szerencsére a Gorilla Glass teljesítményét lehetséges helyettesíteni! Ráadásul, így azt a készüléket választhatod, ami egyébként is a legjobban tetszik.

Mi képes ugyanezt a védelmet adni?

Sokunkat lever a víz, amikor a kezünkből kiesik a telefon. Igazi félnivalója persze csak azoknak van, akik „pucér telefonnal” a kezükben mászkálnak, azaz készüléküket semmi sem védi. Egy jól kiválasztott üvegfóliával és telefontokkal azonban tökéletes védelemhez juttathatod a telefonodat. Fontos, hogy olyan tokot vásárolj, amely különleges. Nem mindegy, honnan szerzed be, milyen a minősége. Miért nem mindegy? Mert egy olcsó, rossz minőségű tok, amelyet a kínai oldalak egyikéről rendelsz meg, sajnos annyira fogja megvédeni a telefonodat, mintha rá sem tetted volna.

Ezzel szemben, ha egy hozzáértő oldalról szerzed be a telefonodat, páncélként fogja védelmezni az új telefontok. Az üvegfóliáról se feledkezz meg! Egy esés esetleges következményeitől akkor tudod igazán megvédeni a készüléket, ha a képernyőjét is véded fóliával!

Ne felejtsd el megkönnyíteni a használatot
Sokkal nehezebb véletlenül elejteni az adott készüléket, ha nem csupán a telefont tudod fogni. Ha ráteszel a tokra egy pop holdert, akkor ezzel extra védelmet adhatsz a telefonnak. A mai modern okostelefonok méretük miatt gyakran válnak kényelmetlenné egykezes használatkor, ezen is képes segíteni ez a pici kiegészítő. A fentebb említett oldalon egyébként ezt is találhatsz!

A legfontosabb természetesen az, hogy készüléked olyan legyen, amit örömmel használsz, Gorilla Glassal vagy anélkül!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online