Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dunaharaszti jelentette a kupa-végállomást a gödöllői focisták számára

2020-08-09 19:25:33

Magyar Kupa Pest megyei ág, 2. forduló, legjobb 6 közé jutásért:
Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK 2-1
(2-0)

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében március közepén megszakított és befejezettnek nyilvánított bajnoki évadban a hazai gárda az NB III. Közép-csoportjában az utolsó előtti, 15. helyen állt, így borítékolható volt, hogy az új, augusztus 22-én rajtoló bajnoki évadban a Pest megyei I. osztály mezőnyének tagja lesz. Hogy az elvileg magasabb nívó felülmúlja-e a feltörekvő fiatalokból álló gödöllői együttes tudását, többek között, erre is választ adott a kánikulában lejátszott, az idő előrehaladtával sok esetben feszült hangulatú találkozó.

Szűk negyedóra elteltével a klubjuk fennállásának 100. évfordulóját idén ünneplő házigazdák Szmola Dániel szabadrúgásgóljával vezetéshez jutottak. A támadó bő öt perccel az első játékrész vége előtt újból eredményes volt, így a gödöllői formáció kétgólos hátránnyal térhetett a szünetre.
A térfélcserét követően, a 49. percben némi okot adott a derűlátásra, hogy Tóth-Ilkó Áron jóvoltából szépített városunk alakulata, amely bő egyórányi játék után – Richter Tamás szándékosnak ítélt kezezése miatt – emberhátrányba került. Mint utóbb kiderült, ez a momentum (is) megpecsételte Hevesi Tamás, tisztes helytállásáért dicsérhető, ám a Magyar Kupa 2020/2021-es idényétől búcsúzó csapatának sorsát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online