Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Véradókat várnak a gödöllői Királyi váróba

2020-05-28 11:16:37

Június 3-án, szerdán 9.30 és 18 óra között véradás helyszíne lesz a gödöllői vasútállomáson található Királyi váró épülete – olvasható a Magyar Vöröskereszt honlapján
A véradó-eseményen való részvételhez nincs szükség előzetes időpontfoglalásra: a jelzett nyitvatartási időben, a szabad helyek függvényében bármikor látogatható, a véradás, természetesen, a biztonsági előírások maximális betartásával.

Tekintettel a járványügyi veszélyhelyzetre – a véradók és a véradásban dolgozók egészségének védelme érdekében – szigorú megelőző intézkedéseket vezetett be az Országos Vérellátó Szolgálat. A véradásra jelentkezőket a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) által javasoltnál szigorúbb szabályok szerint előválogatják, a véradás helyszínén is további korlátozásokat vezetnek be, illetve a további kockázatok megismerése és csökkentése érdekében folyamatosan nyomon követik a hazai hatósági előírásokat és a nemzetközi ajánlásokat. Az április 1-jétől bevezetett belső protokoll teljes leírásáról ezen a linken tájékozódhatnak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online