Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fontos számodra a minőség? Válassz luxusmedencét!

2020-05-20 16:39:49

Medencevásárlás előtt állsz, de nem tudod, hogyan válassz? Tartós, hosszú távú megoldásban gondolkodsz, és az első osztályú minőséget is fontosnak tartod? Akkor jó választás lehet egy luxusmedence. Nézzük, miért érdemes mellette dönteni!

Miért vegyünk luxusmedencét?

Az első és leglényegesebb előnye a luxusmedencéknek a kiváló minőség. A gyártó akár 10 év garanciát is vállal a termékért - ebből is látszik, hogy a luxusmedence-vásárlás hosszú távú befektetés. A medencék akár a föld felett vagy a földbe is süllyeszthetők, igény szerint. A medence lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra, miközben – akár Gödöllőn is – az otthon ékköve is lehet, hiszen a gyönyörű kiegészítők minden kertet egyedivé varázsolnak.

Fémpalástos medence
Választhatunk fémpalástos medencét, ami galvanizált acélfallal és PVC belső fóliával rendelkezik. Az acélpalást bordázott felülete nagyobb merevséget és stabilitást biztosít a medencének. Fa- és kőmintával is megvásárolható, mindkettő elegáns hatást kelt. Többféle méretben és alakban is beszerezhető - ovális, téglalap, de akár kör alakban is. A döntésnél lényeges szempont, hogy hányan és mire szeretnék használni a medencét. Gyerekeknél praktikusabb a kör alakú kivigtel, hiszen könnyen körbe tudnak állni, ha például labdázni szeretnének. De ha úszni is szeretnénk a medencében, akkor már a téglalap alak lesz az ideális választás. Természetesen a kert mérete is befolyásoló tényező, mint ahogy az is, hogy mekkora összeget szeretnénk a medence vásárlásra fordítani.

Ha pedig feldobnád a medencében töltött időt, nézz körül a Medence Óriás weboldalán, és rendelj vidám strandcikkeiből! Így a medencézés igazi családi program lehet sok játékkal és szórakozással.


Luxusmedence szett

A szettben való vásárlás praktikus lehet, mivel ebben az esetben minden szükséges eszközt egyszerre megkapunk - nem kell külön gondoskodni a vízszűrőről vagy a létráról, a csomag minden, az összeszerelésnél szükséges alkatrészt tartalmazza. Telepíthetjük a felszínre vagy süllyeszthetjük a földbe, viszont betonalapról gondoskodni kell. A luxusmedence szett minden része garanciális, a faanyagra többnyire 10 év, a medencefóliára 2 év, a gépészetre pedig szintén 2 év jár. Sőt! A Medence Óriásnál 30 napon keresztül minden termékre pénzvisszafizetési garancia vonatkozik.

A luxus famedencék természetes hatást keltenek, jól mutatnak egy szépen gondozott kertben. Felmerülhet a kérdés, hogy a fa részek biztonságosak-e, de nem kell aggódnunk, ugyanis minden fa anyagában kezelt, ezért kártevő- és időjárásálló. A luxusmedence mindenképpen hosszú távra szól.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online