Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kurtított a járványhelyzet a Berente utcai ingatlanok árán

2020-05-11 16:38:42

A gödöllői képviselőtestület tagjai február közepén olyan határozatot fogadtak el, hogy bruttó 100,7 millió forintért értékesítésre jelölnek ki öt darab közművesített telekingatlant (hármat külön-külön is, kettőt csak együtt lehet megvenni) a Berente István utcában, a Rákos-patak felőli részen. A pályázatokat március 31-ig várták az érdeklődőktől, ám – köszönhetően a sajnálatos módon bekövetkezett járványhelyzetnek is – a megadott határidőig egyetlen ajánlat sem érkezett.

A történtek után áprilisban felülvizsgáltatták az ingatlanok forgalmi értékét, aminek az lett a következménye, hogy szakértő szerint a mindent egybevetve 3.877 négyzetméteres beépítetlen terület értéke bruttó 80,3 millió forintra csökkent.
Gémesi György polgármester – élve a veszélyhelyzetben a törvény által biztosított jogkörével – május elején arról határozott, hogy kétfordulós, versenytárgyalásos pályázatot hirdet az ingatlanokra, amik minimum irányárát bruttó 90 millió forintban állapította meg. Az ajánlattételi határidő június 15.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online