Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így porciózták ki a gödöllői civilek négymilliós pályázati keretét

2020-04-25 09:50:32

Összesen 51 gödöllői székhellyel rendelkező, közéleti-, kulturális egyesület, egyesületszerűen működő közösség, illetve civil szervezet – kevéssel több mint 11,5 millió forintos forráselnyerési kedvvel – pályázott arra a 4 millió forintos keretösszegre, amivel a gödöllői önkormányzat 2020-ban támogatja működésüket. Közülük – egyéb keretből történő támogatásra hivatkozva – 7 kandidáló igényét nem méltányolták.
A támogatási szerződéseket április 30-ig kell megkötni. Hogy kikkel és milyen összegről? Ide kattintva böngészhető a lista, amiből kitűnik, hogy ebben az esztendőben mely gödöllői civil szervezetek bankszámlája gyarapszik mindannyiunk pénzéből.

A megítélt támogatási összegeket böngészve, megállapítható, hogy Ebben az évben az egy, nyertes pályázóra eső dotációs átlag – akárcsak tavaly – 90.909 forint. Az átlagnál tizenöten kaptak nagyobb összegű támogatást. A legnagyobb mértékű dotáció a nyugdíjas egyesületet illeti meg (630 ezer forint) miközben akad olyan szervezet, amely be kell, hogy érje 30 ezer forinttal.

Ami az igényelt és a jóváhagyott összegek közötti arányt illeti, a legkevésbé jól a Csörsz-árok mente Egyesület járt, amely csupán a 3,6 százalékát (40 ezer forint) kapta meg annak, mint amennyit szeretett volna kicsikarni (1.084.000 ezer forint) az új, tavaly október 13-án megválasztott, Bajkó Norbert szavazatközössége miatt a lokálpatrióta klubosok akaratát érvényre juttató városvezetéstől.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online