Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kihirdették a gödöllői elkerülő út első szakaszának építésére vonatkozó kormányhatározatot

2020-04-09 10:30:37

Miként arról februárban hírportálunk is beszámolt, a kormány arról döntött, hogy félmilliárd forinttal támogatja a Gödöllőt nyugati irányban elkerülő út M3-as autópálya-lehajtó, illetve a Haraszti és Kenyérgyári út csomópontja közötti szakaszának megépítését, amivel jelentősen egyszerűsödhet a haraszti városrész megközelítése, közlekedése, valamint csökkenhet a város belső útjainak terheltsége.

- A jó hírt a bejelentést követő napon lezajlott önkormányzati ülésen kétkedve fogadták a képviselőtestület lokálpatrióta klubos képviselői, majd a márciusi ülésen Bárdy Péter alpolgármester úr kifejezett kérése volt, hogy mutassuk meg számára, hol keresse a kormányhatározatot, mert nem találja, és ahogy mondta, már izgatottak, szeretnék tervezni a következő lépéseket, de mivel nem látják ezt biztosnak, addig gyakorlatilag nem hiszik el, és megkérdőjelezik annak valóságtartalmát – fogalmazott a történtekkel kapcsolatosan Kolozs Csaba

A Fidesz-KDNP által támogatott Szövetség Gödöllőért közösség önkormányzati képviselője hozzáfűzte: természetesen, sokan tisztában vannak azzal, hogy van rendelet, ami sürgősséget élvez, de van, amire várni kell, amíg aláírja a miniszterelnök úr. Ez a periódus ideális esetben 2-3 hét, de akár 2-3 hónap is lehet, ami elenyésző ahhoz képest, hogy 20 éve nem történt előrelépés a sokat hangoztatott és a kampány során újfent megígért elkerülő úttal kapcsolatosan, pedig aláírásokat is gyűjtöttek erre a lokálpatrióta klubos képviselők. Az elkerülő út első ütemére vonatkozó döntést végül a március 20-án megjelent Magyar Közlönyben, az 1112/2020. (III. 20.) számú kormányhatározatban hirdették ki.
Számunkra nem volt kérdés a határozat megjelenése, mivel a döntés január végén megtörtént, de bízunk abban, hogy alpolgármester úr és képviselőtársai is hisznek majd a Szövetség Gödöllőért képviselőinek mostantól, és a jövőben együtt tudunk örülni azon részsikereknek is, amiket a város régóta vár, és amikhez az általuk csak „ellenzéki” képviselőknek mondott csapat segítsége is elengedhetetlen volt – zárta gondolatait Kolozs Csaba.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online