Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is ingyenes lesz a parkolás április 6-ától

2020-04-05 14:23:20

Április 6-ától, hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon – közölte az MTI-vel Orbán Viktor miniszterelnök.
- A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját – indokolta a Gödöllőt is érintő döntést a kormányfő.

Városunkban a VÜSZI Kft. feladata a fizetőparkolási rendszer üzemeltetése. Külön pénzt erre a célra a gazdasági társaság nem kap a tulajdonos önkormányzattól. Az idei évre a tevékenységből – a cég üzleti tervének márciusi jóváhagyásakor – bruttó 153,5 millió forintos bevételt reméltek, ami havi átlagban megközelíti a bruttó 12,8 millió forintot.

Döntésével a miniszterelnök némiképp „megkönnyítette” Gémesi György helyzetét is, hiszen a polgármesternek egyelőre nem kell foglalkoznia a hozzá intézett, ide kattintva olvasható nyílt levél 4. pontjában megfogalmazott követeléssel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online