Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megjelent a Gödöllői Hírek magazin Helyi Polgár melléklettel kiegészült áprilisi száma

2020-04-03 07:59:06

Ha egyelőre csak virtuálisan is, de a számítástechnikai eszközök segítségével – ide kattintva – Önök mostantól olvashatják a Gödöllői Hírek magazin Helyi Polgár melléklettel kiegészített első közös számát.

A koronavírus-fertőzés tömeges terjedésének lassítása miatt elrendelt veszélyhelyzeti korlátozásokat és az ezek következtében előállt nehézségeket szem előtt tartva, az áprilisi kiadásnál nem kockáztattuk meg a nyomdai előállítást. Elsődlegesen azért, hogy ne tegyük ki terjesztői hálózatunk tagjait annak, hogy a munkájuk során óhatatlanul kialakuló személyes találkozások következtében egészségügyi károsodás érje őket.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy ameddig a koronavírus-helyzet nem normalizálódik, kizárólag digitális formában terjesztjük a lapot. Ebbe a folyamatba Önök is bekapcsolódhatnak, megköszönjük!
Azt ajánljuk, hogy töltsék le, lapozgassák, olvassák, esetleg nyomtassák ki az újságot! Ha szükségét érzik, véleményezzék törekvéseinket. Megértésüket köszönjük! Fedor Gábor laptulajdonos


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online