Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Márciusra tolódtak fontos dátumok az új gödöllői városháza (át)építése kapcsán

2020-02-28 13:02:58

Egy hónappal ezelőtt olyan információk birtokában voltunk, hogy mennyiben a január 28-i ajánlattételi határidő után eredményesnek minősítik a közbeszerzési eljárást, akár heteken belül elkezdődhet az „új városháza” Szabadság tér 6. szám alatti épületének felújítását és bővítését célzó munkálatok előkészítése.

Időközben legalább két fontos dolog történt az ügyben: egyrészt a képviselőtestületi tagság többsége elfogadta a város idei költségvetését, amiben 700 millió forintot különítettek el erre a feladatra, másrészt pedig módosítani kellett a beruházással kapcsolatos közbeszerzési eljárás dokumentációját. A változtatás alapján az ajánlattételi határidő március 2-a lett, míg a szerződés (keretmegállapodás) kezdési dátuma március 12-ére tolódott.

Emlékeztetőül: az elmúlt év nyarán, a témakörben kiírt első közbeszerzési eljárás – kellő anyagi fedezet hiányában – eredménytelen lett. Akkor két gödöllői székhelyű cég adott ajánlatot.
A DENCO Klímatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. nettó 1.218.159.867 forintért, az ÉPKOMPLEX Építőipari és Szolgáltató Kft. pedig nettó 1.309.018.024 forintért vállalta volna a kivitelezést. Az előbbi vállalkozás neve korábban felmerült a Gödöllői Járásbíróság Dózsa György úti épületének rekonstrukciója kapcsán, míg az utóbbi az Isaszegi úti vívócsarnok építését tudhatja a magáénak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online