Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Január 22-én adják át a Gödöllő Kultúrájáért díjat

2020-01-16 11:00:57

Mérlegelve az előzetesen közzétett felhívásra beérkezett ajánlásokat, a gödöllői városvezetés tagjai december 12-én zárt ülésen határoztak arról, hogy 2020-ban kiknek ítélik oda a Gödöllő Kultúrájáért díjat.
Összesen hat személyre és egy közösségre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, ifjúsági és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz. A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy Sukta Józsefné, Zsuzsa és Körösfői-Kriesch Aladár Művészeti Alapítvány közösségének elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál. A javaslatot a városatyák jóváhagyták.

Ennek alapján a Magyar Kultúra Napjához kötődő, január 22-én, szerdán 18 órakor a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében kezdődő városi ünnepi rendezvényen a Gödöllői Iparművészeti Műhely háztitkáraként 2002 óta végzett magas színvonalú szakmai tevékenységéért a nyugdíjba készülő Sukta Józsefné, valamint a művészetek iránt elhivatott emberek, tehetséges fiatalok és pedagógusaik erkölcsi és anyagi támogatását 1997 óta végző, a világhírű művész és alkotótársai kulturális hagyatékát ápoló civil szervezet részesül a városvezetés által 22 esztendeje alapított díjban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online