Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nincs karácsony egymás nélkül

2019-12-24 12:06:52

Úgy gondoljuk, a karácsonyban az igazi érték a meghittség, illetve az, hogy megállunk a mindennapok többnyire feszültséggel teli rohanásából, és – ha csak egy rövid időre is, de –szeretteinkre szánjuk az időt, velük foglalkozunk, átöleljük őket.

Miként az elmúlt években, a 2019-es esztendőben is sok minden történt. Örültünk és bánkódtunk egyaránt. Dicsértünk és acsarkodtunk. Adtunk és kaptunk. Befogadtunk és elengedtünk. Vessünk számot, hogy mit tettünk jól és miben hibáztunk.
Ha tehetjük, keressük fel szeretteinket, barátainkat, ismerőseinket. Vigyünk nekik ajándékot, de azt se gondoljuk bajnak, ha nem tárgyakban gondolkodunk. Gyakran többet ér, ha beszélgetünk, időt szánva a másikra. Meghallgatjuk egymást. Éreztetjük a másikkal, hogy nincs egyedül. Békességet és örömet közvetítünk személyesen, és nem a kor technikai vívmányain keresztül üzenünk, többnyire jellegtelen kattintással vagy böködéssel, netán megkurtított szavakkal.

Teljen minél több ember számára szeretetteljesen az év végi ünnepi időszak Gödöllőn is. És a következő esztendőben se adjuk alább! Mert, amint az az alábbi dalból is kihallik, követendő példa: szeretni valakit valamiért… Fedor Gábor  



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online