Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jól szerepeltek a válogatón az Európa-bajnokságra készülő gödöllői sportlövők

2019-12-23 10:35:15

December 21-én a fővárosi, Fehér úti lőtéren rendezték meg a légfegyveres sportlövők Európa-bajnoki válogatóversenyét. Az összevont (felnőtt és junior) versengésen érdekeltek voltak a nemrégiben a Gödöllői EAC kötelékébe került helyi fiatalok is. A legjobb 8 mezőnyét tömörítő döntőbe a lányoknál kettő, a fiúknál egy gödöllői légpuskás került.

A hölgyeknél a 10 méteres versenyszámban a már olimpiai kvótával rendelkező 17 éves Mészáros Eszter a 4. lett, míg a 20 esztendős Lovász Dorina a 6. helyet kaparintotta meg.
A leginkább átütő gödöllői sikert ezúttal a 18 éves Klenczner Márton szállította, aki – a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Péni István mögött, ám a többszörös világelső és kontinensbajnok Sidi Pétert megelőzve – ezüstérmet szerzett a férfi légpuskások 10 méteres számában. Edzőjük Szucsák László.

Örömteli, hogy az elért eredmények alapján mindhárom GEAC-os versenyző jó eséllyel pályázik arra, hogy indulhasson a február 23-a és március 2-a között a lengyelországi Wroclaw városában lezajló légfegyveres kontinensviadalon.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online