Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meghosszabbították a gödöllői szálloda menedzsmentszolgáltatási szerződését

2019-12-18 16:45:02

Tizenkilenc nappal a lejáratát megelőzően, meghosszabbították az önkormányzati tulajdonú Erzsébet királyné Szálloda Kft. és az Accent Hotel Management Szolgáltató Kft. között tavaly júliustól hatályban lévő menedzsmentszolgáltatási együttműködési szerződést. A gödöllői képviselőtestület tagjai támogatták a kontraktus 2024. december 31-ig történő prolongálását.

A két gazdasági társaság közötti kooperáció előtörténetéhez tartozik, hogy a budapesti székhelyű cég, mint szakmai partner, 2013. július 1-jétől szerződött az időközben felszámolás alá került G-Magistratus Szálloda Zrt-vel. Csaknem négy évvel ezelőtt, 2015. december 28-án a G-Magistratus Zrt. kilépett a szerződésből, helyére az egyfajta renomémentés okán alapított Erzsébet királyné Szálloda Kft. lépett be.

Bár, a mostani döntésre nincs közvetlen hatással, annyit azért érdemes megjegyezni, hogy a gödöllői önkormányzat, az Erzsébet királyné Szálloda Kft., valamint a felszámolás alatt álló G-Magistratus Zrt. alperesei annak a – városi költségvetés kiadási oldalát kedvezőtlenül befolyásolható – polgári pernek, ami megjárta már a Kúriát, és az eljáró tanács olyan végzést hozott, hogy a jogerős ítéletet az elsőfokú ítéletre is kiterjedően hatályon kívül helyezi és az elsőfokú bíróságot új eljárásra, új határozat hozatalára utasítja. A jogvita jelenleg is zajlik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online