Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Önmagát jelölte delegáltnak Gémesi György a hulladékgazdálkodási társulási tanácsba

2019-11-12 12:32:49

Ritkán fordul elő egy képviselőtestület életében, hogy egymás után két rendkívüli ülést tartson. Pláne, hogy öt napon belül. Ez Gödöllőn megtörtént, hiszen november 7-ét követően 12-én is találkoztak a települést irányító grémium tagjai, hogy – ezúttal – egyetlen témakörben döntsenek.

Méghozzá, Gémesi György arra vonatkozó javaslatával kapcsolatosan, hogy kit delegáljon a gödöllői önkormányzat az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulási Tanácsba. Nem segítette a képviselők felkészülését, hogy az előterjesztés tartalmát csak a helyszínen ismerhették meg.
Ettől függetlenül nem érte különösebb meglepetés a városatyákat, hiszen Gémesi György önmagát jelölte delegáltnak, akadályoztatása esetén pedig Bárdy Péter alpolgármester látja el a gödöllői önkormányzat képviseletét. A polgármester indítványát minden jelenlévő képviselő támogatta, ezáltal Gémesi György általános érvényű felhatalmazást kapott, ami kiterjed a társulási dokumentumok aláírására is.

A társulási tanács ülése előreláthatólag november 20-án, szerdán lesz. Egyes, hivatalosan meg nem erősített értesülések szerint a társulási elnöki poszt legesélyesebb várományosa Hatvani Miklós, Isaszeg polgármestere, míg a munkaszervezet vezetésére – a Zöld Hídnál betöltött pozíciójából Gémesi György tavaly őszi lemondása után önként távozott – Gyenes Szilárd kapna megbízást.

Különös megvilágításba helyezheti a várható „visszarendeződést”, hogy a társulás elnöke augusztus végén ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a Pest Megyei Főügyészségen.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online