Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eltűnés miatt keresik Kovács Gyulát a gödöllői rendőrök

2019-11-05 13:46:34

A Gödöllői Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 82 éves Kovács Gyula eltűnése ügyében. A férfi gödöllői otthonából november 4-én eltűnt, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.
Kovács Gyula 161-165 centiméter magas, közepes testalkatú, barna, rövid hajú, barna szemű. Az eltűnt férfi térben és időben nehezen tájékozódik.

A rendőrség munkatársai kérik, hogy aki az eltűnt személyt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor út 6-10. szám), vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá, névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. Forrás: police.hu

Frissítés! A rendőrségi felhívásnak is köszönhetően az idős úriembert – a körülményekhez képest jó egészségi állapotban – megtalálták.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online