Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jövő nyárig kitolódnak a DIGIMobil-szolgáltatás igénybevételének kedvező feltételei

2019-10-28 16:47:55

A DIGI továbbra is elkötelezett ügyfelei magas szintű kiszolgálása iránt, ezért folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben fejleszti mobilszolgáltatásait. E törekvések következő lépéseként a Gödöllőn is szolgáltató cég úgy döntött, hogy mobil tarifacsomagját 2020. június 30-ig továbbra is változatlanul kedvező feltételekkel kínálja ügyfelei részére – olvasható a társaság által kiadott sajtóközleményben.

A DIGI csak néhány hónapja indult el a mobilpiacon, de azóta is egyre nő azoknak a száma, akik már kipróbálták, illetve jelenleg is használják a cég mobilszolgáltatását. A sikerre, illetve az ügyfelek igényeire hivatkozva, a DIGI illetékesei úgy döntöttek, hogy a DIGIMobil-szolgáltatás promóciós időszakát 2020. június 30-ig meghosszabbítják és mobil tarifacsomagjukat ugyanolyan kedvező feltételekkel kínálják, mint korábban.

Mindez azt jelenti, hogy a DIGI Csoport ügyfelei a korábbival megegyező feltételekkel vehetik igénybe a cég mobilszolgáltatását. Az ajánlat legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkező DIGI és Invitel előfizetők számára érhető el hűségidő vállalása nélkül. Így az ügyfelek továbbra is szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. Az ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek, nagyon kedvező áron.

Az ajánlat legfontosabb elemei: 0 forintos havidíj, korlátlan mobilforgalom ingyenes hálózaton belüli hívásdíj és ingyenes hálózaton belüli SMS.
A belföldi- és EU-hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában) 5 forintos költséget jelentenek percenként.

A DIGI mobilszolgáltatásáról további információk a cég honlapján érhetők el. A gödöllői érdeklődők a DIGI helyi értékesítési pontján személyesen is megrendelhetik a szolgáltatást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online