Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jelesre vizsgázott a dunakeszi focicsapat Gödöllőn

2019-10-26 15:53:20

Ha egyáltalán lehet előzetes esélyekről beszélni, akkor ennek az ütközetnek a képzeletbeli dobogó harmadik fokán álló vendégek vágtak neki nagyobb sansszal. Az egykoron magasabb bajnoki osztályban pallérozódott játékosokat is soraiban tudó Duna-parti társulat a 18. percben szerzett vezetés, és – egy jogos tizenegyest is értékesítve – meg sem állt öt találatig.
A vizitálók remekül használták ki a gödöllői védelem jobb oldalának sorozatos megingását, főként erről az oldalról szervezték támadásaikat, amik közül – a büntető előzményét is beszámítva – három végződött góllal.


A második félidőben nagyobb teret kapott Pozder Nenad együttese, amelynek a javára kell írni, hogy 0-4-nél is hajtott a becsületgólért. Ez azonban nem jött össze: részint a pontatlanság, részint pedig a dunakeszi hálóőr, Kovács Tamás bravúrjai miatt.
Az utolsó döfést a 84. percben, egy gyors kontratámadásból vitte be a zöldben játszó vendégcsapat, amely szűk egy esztendő elteltével visszavágott az akkori, hasonló mértékű fiaskóért.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 11. forduló:
Gödöllői SK – VS Dunakeszi 0-5
(0-4)
A Gödöllői SK csapata 11 ponttal, 18-23-as gólkülönbséggel a tabella 11. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Szentendre VSE november 2., szombat 13.30 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 11. forduló:
Gödöllői EAC-FISE – Dány KSK 0-2
(0-1)
A GEAC – 3 pontos levonással sújtott – együttese 7 ponttal, 18-31-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 16. helyezettje


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online