Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kik szavazták meg a peresített gödöllői szálloda-szerződést?

2019-10-11 11:29:24

Nem csitulnak az olvasói érdeklődések a gödöllői szálloda – a városi költségvetést akár milliárdos nagyságrendű fizetési kötelezettséggel terhelő – polgári perével kapcsolatos cikkünkkel összefüggésben. Az utóbbi időben egyre többen kíváncsiak, hogy az alperesek között létrejött, a 2015 decemberi előkészítő döntések során a képviselőtestület lokálpatrióta klubos többsége által jóváhagyott határozatokon alapuló háromoldalú, a Fővárosi Ítélőtábla nem jogerős ítéletében a zárójelben felsorolt alperesek rosszhiszeműségét, a hitelezők kijátszására irányuló szándékát nevesítő szerződést (önkormányzat, Erzsébet királyné Szálloda Kft., G-Magistratus Zrt.) kik szavazták meg.

Nos, a képviselőtestületi jegyzőkönyv alapján az alábbiak szerint alakult a voksolás ebben a – miként az napjainkra kiderült – fajsúlyos kérdésben:
Igen:
Gémesi György, dr. Györfi Beáta, Halász Levente, dr. Jeney László, Kis Antal, Pecze Dániel, Szűcs Józsefné, Tóth Tibor, Varga Árpád (valamennyien Gödöllői Lokálpatrióta Klub)
Nem:
Simon Gellért, Molnár Árpád (Fidesz-KDNP)
Tartózkodás:
Kristóf Etelka (Jobbik), Kovács Barnabás (MSZP)
Nem szavazott:
Pelyhe József, dr. Pappné Pintér Csilla (mindkettő GLK)

Feltételezhetően nem sok mindent befolyásol, de érdemes megemlíteni, hogy az igennel szavazók közül öten (Gémesi György, dr. Györfi Beáta, Halász Levente, dr. Jeney László és Szűcs Józsefné) indulnak az október 13-án esedékes önkormányzati választáson, Gödöllőn.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online