Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A jegyző szerint nem reális a gödöllői szálloda-per évi 25-30 milliós ügyvédi költsége

2019-10-08 16:39:33

Szálloda-per: jelentős anyagi tehervállalással szembesülhet a gödöllői közkassza című cikkünk kapcsán felmerült az a kérdés: vajon mekkora városi költségvetési kiadást jelent az írásban szereplő három alperes (gödöllői önkormányzat, Erzsébet királyné Szálloda Kft., G-Magistratus Zrt.) képviseletét ellátó ügyvédi irodáknak éves szinten kifizetett díj?

Meg nem erősített információk alapján évente akár a 25-30 millió forintot is elérheti az erre a célra kifizetett összeg, és a per 2016 óta tart. A tisztánlátás érdekében dr. Kiss Árpád jegyzőhöz fordultunk, akit arra kértünk, hogy, erősítse meg vagy cáfolja, reális lehet-e az információ. Elektronikus levélben feltett kérdésünket szeptember 25-én, a késő délutáni órákban küldtük el, majd október 2-án ismét rákérdeztünk, mikorra remélhetünk választ. Mindeközben szeptember 27-én, október 4-én, majd október 7-én, telefonon is próbáltuk elérni a jegyző urat. Első kísérletünk sikeres volt, akkor azt ígérte, válaszol. A második és harmadik esetben viszont nem fogadta hívásunkat.

Érdemes volt kitartónak lenni, mert október 8-án megérkezett a jegyző úr válasza, ami ide kattintva olvasható. A következtetéseket pedig mindenki vonja le saját maga…


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online