Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tíz érdekes és néha gyomorforgató szexuális szokás a világból

2019-09-18 11:07:36

Ha hazai viszonylatban vesszük, akkor akár az ostor, a lábfétis, vagy a homoszexualitás is abnormálisnak, különc élvezetnek számít. Ha elolvasod a cikkünket, rá fogsz jönni, hogy ezek még igazán enyhe és nem is olyan különös szexuális szokások. Ha készen állsz, olvass tovább!

A mezőny eleje
1. A kultúra bölcsője: Görögország. Talán elmondható, hogy nem csak a kultúráé, hanem ezernyi más furcsa szokásnak is a táptalaja volt az ókori Hellász. Egy időben úgy tartották, hogy a nők csak a gyerekszülés miatt szükségesek, de az igazi tiszta szerelem csak férfiak között létezik. A fiatal fiúknak idősebb mentoraik mutatták meg a szerelem művészetét, ami alatt azt tettek velük szexuálisan, amit csak akartak. Végül persze rájöttek, hogy sok szépségből maradnak ki ezáltal, így rövid időn belül visszatért a hagyományos felállás.

2. Tropdiander törzsek korai szexuális élete. Ennél a törzsnél gyakran a fiatal lányok 6 éves korukban kezdik a szexuális életet, ami jóval korábban van, mint itthon. A fiúknál ez szintén előrébb került, azaz 7 és 10 éves kor közé tevődik, ami lássuk be, nagyon korai.

3. Minden megy a közösbe. Bizonyos nepáli törzseknél két fiútestvérre jut egy asszony. Azaz, ha az egyik nősül, akkor azt bizony ketten élvezik. Ez főleg azért alakult így, mert jóval több férfi van arra, mint nő. Másrészt vagyon szempontjából is gazdaságosabb.

4. Afrika középső részén él egy törzs, akik azt tartják, hogy a női nemi szerv kiszívja a férfiak életerejét. Ezért nagyon ritkán kerül sor nemi érintkezésre. Amennyiben valaki mégis nősül, akkor az ifjú arát felfektetik az asztalra, majd a törzs minden férfija közösül vele, a legvégén a férj. Ezzel biztosítja, hogy veszélytelen rá a felesége, hiszen előtte rengeteg férfinak az életerejét elszívhatta... Hát... ízlések és pofonok.

5. A maszáj népek igazán mindent megtesznek egy messziről érkezett idegen kedvéért. Az érkezőt nem csak elhalmozzák minden földi jóval, de akármelyik szimpatikus nővel közösülhet. Amennyiben terhesség is lesz a dologból, azzal pedig javul a törzs génállomány. Tiszta haszon mindenkinek.


Van még tovább...

6. Ma már kihalóban van ez a hagyomány, de Kolumbiában a friss házasok első szeretkezését végignézhette az anyós. Ez a mai napig tartja magát, de nem igazán élnek a lehetőséggel, így egyre jobban eltűnik. Elég érdekes, ha belegondolunk.

7. Hongkongban él egy törvény, mely szerint a nő, aki rajtakapja a férjét mással, teljes joggal megölheti őket. A férjét puszta kézzel, míg a másik felet késsel, fegyverrel. Elég hihetetlen, hogy a mai világban ezt engedélyezik, bár lehet köze ahhoz, hogy miért olyan kevés arrafelé a válás.

8. Amerikában egy időben rendesen szabályozták a párok szexuális életét. Arizonában a tartható szexuális játékszerek száma volt szabályozva, míg Coloradoban az alvó asszonyt volt tilos megcsókolni. Ez vajon honnan jöhetett?

9. Az egyik leginkább gyomorforgató hagyomány következik, ami a Sambiáknál van jelen a mai napig. Ennél a törzsnél a fiúkat 7 évesen elszakítják a családjuktól, majd 10 évig férfiak nevelik őket. 10 éven keresztül annyi nádcukrot fogyasztanak, hogy havi egyszer orrvérzést okoznak maguknak, mintegy szolidálva a női menstruációval. Ha pedig ez nem elég beteg, akkor azt jó, ha tudjuk, hogy ez alatt a 10 év alatt a felnőtt férfiak spermáját kell rendszeresen fogyasztaniuk ahhoz, hogy bevigyék a megfelelő mennyiségű vitamint a szervezetükbe.

10. Haitin évente egyszer a vudu hívők egy helyre sereglenek, ahol a rituálé során egy valóságos orgia alakul ki. Ilyenkor mindenki mindenkivel szexel.

Ha még több érdekességre vágysz, keresd fel a Szexvitál.hu blogját!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online