Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Budapesti városnézés limuzinnal

2019-09-15 11:42:13

Most érkeztél Budapestre, vagy már évek óta itt laksz? Soha nem volt még időd igazán bejárni a látványosságokat, mert tartottál a nagy tömegtől? Akkor ez a cikkünk neked szól, ugyanúgy, mint a limuzinos városnézés.

Városnézés társasággal Budapesten
A történelmi szépségű Budapest mindig tartogat valami érdekes látnivalót. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy Hősök tere, Budai vár, Parlament, vagy éppen a Duna közelsége? Mind nagyon vonzó, függetlenül attól, hogy hányadszorra látjuk.

Ha Te is szeretnéd megnézni, hívd meg barátaidat vagy családtagjaidat, és már indulhat is a városnézés luxus körülmények között. Arról nem is beszélve, hogy csodaszép képeket készíthettek, melyek örök emlékként őrzik majd a kirándulás emlékét.

Milyen autót lehet bérelni, és milyen extrákkal rendelkezik?
A Chrysler 300 C egy gyönyörű, arany színű, egyedileg tervezett limuzin, amivel utazni roppant felemelő érzés. Már kintről feltűnik a különleges csillogása, amit csak tovább fokoz a napfény vagy éppen az éjszaka vibráló fényei. Ez a limuzin teljes egészében panorámatetővel rendelkezik, így nem csak az oldalsó ablakokon kinézve gyönyörködhetsz a kilátásban, hanem a fent lévő látnivalók is a szemed elé tárulnak.

Fővárosunk olyan természeti és építészeti adottságokkal rendelkezik, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Miért ne köthetnéd össze ezt a programot egy luxus környezetben eltöltött idővel? Arról nem is beszélve, hogy ehhez hívhatsz barátokat vagy családtagokat egyaránt. A bérlés költsége nem változik attól függően, hogy hányan vagytok, hiszen minden limo 8 fő feletti befogadó képességgel rendelkezik.


Ha a PLS Partylimuzinnal nézel várost, nem csak luxus körülmények között teheted ezt meg, hanem a kedvenc zenédet is hallgathatod a hi-fi segítségével. Sőt, ezeket akár a YouTube-ról is kiválaszthatod, mivel minden limuzinjuk rendelkezik ingyenes Wi-Fi-vel.

Ha unnád a benti légkört, akkor kiállhatsz a tetőablakba, ahonnan megint csak másik arcát mutatja Budapest, nem beszélve a közlekedők meglepettségéről. Celebhez illő módon integethetsz az embereknek, vagy pedig elbújhatsz a lesötétített ablakok mögé, hogy had találgassák, hogy kit is rejt a csodálatosan elegáns limuzin.

Mindezt megteheted éjszaka is, hiszen akkor teljesen más a város, hála a világításnak és az éjszakai életnek. A PLS Partylimuzin sofőrjei mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél közelebb találjanak helyet a látnivalókhoz.
Sőt, a fotózási szempontokat is igyekeznek figyelembe venni. Amikor pedig gyönyörködsz a kilátásban, egy hideg pezsgőt kortyolgatva teheted ezt, mivel minden bérléshez jár egy üveg behűtött, jó minőségű pezsgő.

Kell ennél több egy igazán luxus városnézéshez?


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online