Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Budapesti városnézés limuzinnal

2019-09-15 11:42:13

Most érkeztél Budapestre, vagy már évek óta itt laksz? Soha nem volt még időd igazán bejárni a látványosságokat, mert tartottál a nagy tömegtől? Akkor ez a cikkünk neked szól, ugyanúgy, mint a limuzinos városnézés.

Városnézés társasággal Budapesten
A történelmi szépségű Budapest mindig tartogat valami érdekes látnivalót. Elég, ha csak annyit mondunk, hogy Hősök tere, Budai vár, Parlament, vagy éppen a Duna közelsége? Mind nagyon vonzó, függetlenül attól, hogy hányadszorra látjuk.

Ha Te is szeretnéd megnézni, hívd meg barátaidat vagy családtagjaidat, és már indulhat is a városnézés luxus körülmények között. Arról nem is beszélve, hogy csodaszép képeket készíthettek, melyek örök emlékként őrzik majd a kirándulás emlékét.

Milyen autót lehet bérelni, és milyen extrákkal rendelkezik?
A Chrysler 300 C egy gyönyörű, arany színű, egyedileg tervezett limuzin, amivel utazni roppant felemelő érzés. Már kintről feltűnik a különleges csillogása, amit csak tovább fokoz a napfény vagy éppen az éjszaka vibráló fényei. Ez a limuzin teljes egészében panorámatetővel rendelkezik, így nem csak az oldalsó ablakokon kinézve gyönyörködhetsz a kilátásban, hanem a fent lévő látnivalók is a szemed elé tárulnak.

Fővárosunk olyan természeti és építészeti adottságokkal rendelkezik, amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell. Miért ne köthetnéd össze ezt a programot egy luxus környezetben eltöltött idővel? Arról nem is beszélve, hogy ehhez hívhatsz barátokat vagy családtagokat egyaránt. A bérlés költsége nem változik attól függően, hogy hányan vagytok, hiszen minden limo 8 fő feletti befogadó képességgel rendelkezik.


Ha a PLS Partylimuzinnal nézel várost, nem csak luxus körülmények között teheted ezt meg, hanem a kedvenc zenédet is hallgathatod a hi-fi segítségével. Sőt, ezeket akár a YouTube-ról is kiválaszthatod, mivel minden limuzinjuk rendelkezik ingyenes Wi-Fi-vel.

Ha unnád a benti légkört, akkor kiállhatsz a tetőablakba, ahonnan megint csak másik arcát mutatja Budapest, nem beszélve a közlekedők meglepettségéről. Celebhez illő módon integethetsz az embereknek, vagy pedig elbújhatsz a lesötétített ablakok mögé, hogy had találgassák, hogy kit is rejt a csodálatosan elegáns limuzin.

Mindezt megteheted éjszaka is, hiszen akkor teljesen más a város, hála a világításnak és az éjszakai életnek. A PLS Partylimuzin sofőrjei mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél közelebb találjanak helyet a látnivalókhoz.
Sőt, a fotózási szempontokat is igyekeznek figyelembe venni. Amikor pedig gyönyörködsz a kilátásban, egy hideg pezsgőt kortyolgatva teheted ezt, mivel minden bérléshez jár egy üveg behűtött, jó minőségű pezsgő.

Kell ennél több egy igazán luxus városnézéshez?


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online