Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ingatlanok belterületbe vonásával is segítené a gödöllői fiatalokat Kolozs Csaba

2019-09-14 17:51:23

Szeptember 14-én Novák Katalin, az EMMI család- és ifjúságügyért felelős államtitkára is felkereste a gödöllői Fidesz-KDNP által a családközösségek számára rendezett pikniket a Gödöllői Királyi Kastély kertjében. Munkatársunk a helyszínen kérdezte a kormánypárti politikust látogatása apropójáról:
- Lehet változtatni a családok helyzetén Gödöllőn is, lehet őket a középpontba helyezni ebben a városban is. Ezzel kapcsolatosan van elég feladat. Lehetne bővíteni a bölcsődéket, lehetne szélesíteni a táborozási lehetőségeket a fiatal családosok számára. Nagyon sok feladat áll a leendő városvezetés előtt, amivel kapcsolatban Kolozs Csabának konkrét elképzelései vannak. Ráadásul, ő maga is nagycsaládos, ezáltal tudja, mit jelent több gyereket nevelni, annak minden szépségével együtt. Azt hiszem, Kolozs Csaba lenne a hiteles vezető Gödöllő számára, az én szavazatom mindenképpen az övé lenne október 13-án. Arra biztatok minden gödöllőit, menjenek el és szavazzanak a változásra – fogalmazott Novák Katalin.


Kolozs Csaba, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje az alábbiakban foglalta össze, hogy megválasztása esetén mit kínál a családok és a gyermekek számára:
- Megteremtjük annak feltételeit, hogy a gödöllői fiatalok is maradéktalanul élni tudjanak a Családi Otthonteremtési Kedvezménnyel. A mi célunk az, hogy az önkormányzatunk segítse a gödöllői fiatalokat, hogy ők is részesei lehessenek a kormány családpolitikai támogatásainak. A fiatalok helyi bürokratikus szabályok általi ellehetetlenítésén változtatni fogunk! Vállaljuk, hogy belterületbe vonjuk Gödöllő azon részeit, ahol gödöllői családok élnek, ennek ellenére mégsem tudnak élni a támogatási formákkal, mi a fiatalokat támogató önkormányzat leszünk. A gyermekek megfelelő fejlődése és boldog gyermekkora pedig mindannyiunk közös érdeke.
Számos gödöllői gyermek is részt vesz évről-évre az Erzsébet-táborok valamelyikében. Fontos és támogatandó kezdeményezésnek tartjuk, hogy minden gyermek értékes és közösségépítő programokkal tölthesse a nyári szünidőt, ezért is örvendetes, hogy a jövő nyárig elvégzendő felújítások még szélesebb köröknek teszik majd elérhetővé ezt a nyári kikapcsolódást.
A legörömtelibb számunkra mégis az lenne, ha Gödöllő saját hatáskörben üdültethetné fiataljait, amire egykori balatonlellei üdülőnk tökéletesen megfelelő lenne, de a mostani városvezetés inkább megválna a lellei üdülőtől. Megválasztásunk esetén meg fogjuk vizsgálni az ingatlan visszavételének lehetőségeit, és új üdültetés-koncepciót kívánunk megvalósítani a gödöllői gyermekek és családok számára.
A családvédelmi akciótervhez kapcsolódóan minden korábbinál jelentősebb bölcsődefejlesztés valósul meg, ami fontos lépés a családbarát Magyarország megteremtéséhez. Szeretnénk, ha a program részesei lehetnének a gödöllői családok. Új bölcsődét fogunk építeni. Mai találkozónkon is arra kértük az államtitkár asszonyt, hogy a kormány támogasson minket célunk megvalósításában, Szerencsére, ebben partnerre is találtunk államtitkár asszony személyében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online