Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A JCB rakodógépek nagyszerű termelési hatékonysága

2019-09-13 11:19:39

Az alábbi írás segítségével a JCB rakodógépek legfontosabb előnyei kerülnek bemutatásra, amik miatt hatalmas népszerűségnek örvend a márka. A JCB gépek teljesítményük mellett kifejezetten költséghatékony üzemeltetést biztosítanak. Akár a gödöllői használóknak is.

JCB gumikerekes rakodógép

A JCB 407 egy kifejezetten kompakt mérettel rendelkező típus, amely többfunkciós használhatósága mellett jelentős teljesítménnyel rendelkezik. A JCB 407 rakodógépbe egy 48 kW teljesítményű, 300 Nm nyomatékkal rendelkező Kohler motor került. Ehhez társul a hatékony munkavégzést biztosító kétsebességes, hidrosztatikus váltó. A rakodógép kiválóan alkalmazható mezőgazdasági munkák végzéséhez, de az építőiparban is kedvelt típusnak számít. A munkagépeknél kiemelten fontos a könnyű és egyszerű kezelhetőség.

A JCB 407 szerencsére az elődeihez viszonyítva jelentősen tágasabb fülkét kapott, amely zajvédelmi szempontból is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. A kormánymű a teleszkópos rendszer segítségével könnyedén szabályozható. A rakodókanál használatához tartozó kezelőfelület és az ellenőrzést biztosító egység kényelmesen elérhető, hiszen kartávolságon belül lettek elhelyezve.


Kompakt csúszókormányzással ellátott rakodógépek

A JCB 155 kis alvázzal lett felszerelve, és 703 kg-os névleges terhelhetőséget biztosít a géppel dolgozó személy számára. A gépbe egyedi, egykarú gém került elhelyezésre, ami a lehető legnagyobb hatékonyságért felel. A JCB 155 a legmodernebb termékcsaládba tartozik, mivel kombinálja a csúszókormányzású és lánctalpas rakodó típusok legfontosabb előnyeit.

A PowerBoom rakodó szerkezet által a munkavégzés egyszerűen és kényelmesen kivitelezhető a gépet kezelő szakemberek számára. A rakodógépben található JCB EcoMAX motor legnagyszerűbb jellemzője a teljesítménye mellett, hogy nem szükséges hozzá dízel részecskeszűrő (DPF) használata. A szervizelés költsége és ideje így jelentősen csökken a többi rakodógép igényeihez viszonyítva.

Teleszkópos emelőgépek alkalmazása
A JCB rakodógépek legkisebb teleszkópos rakodója a JCB-516-40. Ez a típus az egész világon az egyik legkisebb helyet foglaló teleszkópos rakodógépeként van nyilvántartva az építőiparban. Az összkerék-kormányzású gumikerekes rakodógép a hatékonysága mellett megfelelő szintű kényelmet biztosít a dolgozó számára, így a termelés zökkenőmentesen és komfortosan történik. A gép kiemelendő tulajdonsága, hogy raklapvillával is fel lehet szerelni.

A legfontosabb alkatrészek az alváz alatt találhatók, ennek köszönhetően a rakodógép legmagasabb pontja csupán 1,8 méter. A hegesztett alváz szilárd és stabil működést biztosít a gondtalan működés érdekében. Amennyiben ilyen jellegű eszközök használatára van szükség, érdemes megtekinteni a Terra Csoport rakodógép kínálatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online