Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ingyenesen parkoltathatják ügyfeleiket a gödöllői cégek

2019-08-28 18:05:16

Augusztus 22-én rendkívüli tanácskozáson adtak randevút egymásnak az október 13-ig hivatalban lévő gödöllői önkormányzat tagjai. A városatyák – mások mellett – az alábbi kérdésekben is dűlőre jutottak:

• Miután egyes gödöllői vállalkozások, akik tevékenységüket fizetőparkolással terhelt zónában végzik, igényelték, hogy ügyfeleik ingyen parkolhassanak a környezetükben, a település vezetése megfontolta kérésüket, és a vonatkozó rendelet módosításával eleget tett annak. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az érintett vállalkozások a jövőben bérletet váltanak adott számú parkolóhelyre, amin vagy a gépjármű rendszáma, vagy a vég neve szerepel. Az illetékesek szerint ez a módosítás nem érinti lényegesen a feladat ellátásával megbízott VÜSZI Kft. parkolási díjból származó bevételét.

• További két évig, azaz: 2021. július 21-ig maradhat munkaköri bérlakásban a Gödöllői Török Ignác Gimnázium igazgatója. Fábián Bertalan korábban értékesítette saját tulajdonú lakását, és eltökélte, hogy másikat szeretne vásárolni vagy építeni. Az önkormányzat a Deák téren biztosított átmeneti hajlékot a direktor számára, aki azért kérte a bérleti jogviszony meghosszabbítását, mert családja lakhatását egyelőre nem tudta véglegesen megoldani.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online