Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit érdemes tudni a szempilla lifting tanfolyamról?

2019-08-24 17:03:54

A szempilla lifting egy napjainkban – Gödöllőn is – egyre nagyobb népszerűségnek örvendő, vendégek által rendkívül kedvelt, látványos technika. Az eljárás a szempilla tövénél emeli a pillákat, amihez különböző méretű szilikon sablonokat alkalmaznak, és akár 6-8 héten át tartó íveltséget biztosít.

Nagyon látványos és hangsúlyos eredménye van a szempilla liftingnek, ugyanis ez nem csak göndöríti a szempillákat, mint a szempilla dauer, hanem optikailag hosszabbítja is azokat.

A szempilla lifting semmilyen módon nem káros a szemre vagy akár a szempillákra, így akár hosszabb távon és folyamatosan is alkalmazható. Éppen ezért kifejezetten ajánlott azoknak, akik allergiásak a műszempilla ragasztóra, vagy egyéb okból nem hordhatnak műszempillát, ám mégis szeretnének szép és hosszú pillákat.

Szintén látványos lehet a kezelés azok számára, akiknek bár hosszú, de egyenes a saját szempillája, vagy akár ha a műszempillától természetesebb hatású szemeket szeretnének maguknak.

A szempilla lifting tanfolyam menete
A szempilla lifting tanfolyam részét képezi egy elméleti rész, amelyben bemutatásra kerülnek az eljárás egyes lépései. Majd ezt követi egy ismerkedés, mégpedig a felhasznált anyagokkal és eszközökkel. Ezek után természetesen a résztvevők gyakorolhatják a tanult technikát a magukkal vitt modellen.

Beiratkozás
Bárki jelentkezhet a StudioFlash szempilla lifting tanfolyamára, aki elmúlt már 16 éves, és érdeklődik a terület iránt. A beiratkozás pedig online módon történik a cég honlapján keresztül. A jelentkezés az előleg befizetésével válik biztossá, mely történhet személyesen az oktatás helyszínén, a cég második kerületi Oktatóközpontjában vagy banki átutalással. A fennmaradó összeget pedig elég az oktatás napján a helyszínen rendezni.


További hasznos információk a tanfolyamról

A tanfolyam egy oktatási napból áll, délelőtt 10 órától délután 14 óráig. A tanulni vágyók kényelme érdekében indítanak képzéseket hétköznapokon és hétvégén egyaránt, így nem kell aggódnod, ha esetleg hétköznap nem tudsz elszabadulni a munkahelyedről vagy az iskolából.

Az induló tanfolyamok dátumairól a StudioFlash weboldalán tájékozódhatsz. A résztvevők és a hatékonyság érdekében minden tanfolyamnak van egy maximális létszáma, amely azonban nem a jelentkezés sorrendjében véglegesedik, hanem a tandíj befizetésének sorrendjében!

A képzésen a résztvevőknek lehetősége nyílik egy Lash Lifting kezdőcsomag megvásárlására is. A csomag olyan hasznos felszereléseket és alapanyagokat tartalmaz, amire később a munkád során szükséged lesz a technika alkalmazásához. Ilyen például egy Lash Lifting ragasztó, Lifting Göndörítő és Fixáló krém, vagy akár a Lifting sablon.

Kedvet kaptál a technika elsajátításához? Jelentkezz még ma, hogy biztosan legyen helyed a következő tanfolyamon. Ha pedig más szempillás képzésen is részt vennél, az sem akadály, a StudioFlash-nél több tanfolyam közül választhatsz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online