Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőről a Motofest-re

2019-08-18 11:01:12

A motoros balesetek megelőzése és a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében az illetékes rendőri szervek motoros napot tartanak a Gödöllőtől néhány kilométerre található Hungaroringen – olvasható a police.hu oldalon.

Az Országos Rendőr-főkapitányság - Országos Baleset-megelőzési Bizottság ezzel a rendezvénnyel is csökkenteni szeretné a motoros balesetek számát és szeretné elősegíteni a biztonságosabb, tudatosabb közlekedést a magyar utakon. Statisztikai adatok alapján idén eddig már több mint 30 motoros vesztette életét közúti közeledési balesetben Magyarországon.


A szervezők szeptember 1-jén, vasárnap – a vezetéstechnikai tréning mellett – olyan színes programokkal várják az érdeklődőket, amiknek köszönhetően méltán nevezhetjük az immár ötödik alkalommal megrendezett Motofest-eseményt családi élménynapnak. A motorosok a vezetéstechnikai képzésre augusztus 18-tól (vasárnap) jelentkezhetnek az érdeklődők a Hungaroring – képre kattintva elérhető – honlapján, ahol a rendezvényről bővebb információ is megtalálható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online