Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csak körzeti jelölteket indít a Momentum Gödöllőn

2019-08-17 19:37:35

Mintegy két hónappal ezelőtt még a Momentum Mozgalom képviselője is részt vett a gödöllői Ellenzéki Demokratikus Kerekasztal egyeztetésein, azonban a szervezet illetékesei később úgy határoztak, hogy kilépnek a Gödöllőn formálódó ellenzéki összefogásból.
Döntésükre némi magyarázat lehet az a közlemény, amit Molnár Csaba, a párt Pest megyei koordinátora érdeklődésünkre eljuttatott hírportálunkhoz:

A Momentum Mozgalom Gödöllőn önállóan méreti meg magát, és mindegyik egyéni választókörzetben indít jelöltet. Az Európai Parlamenti választásokon itt elért 15%-os eredmény azt jelzi, hogy van igény jelenlétünkre és egyben van elvárás velünk szemben, aminek szeretnénk megfelelni.
Listavezetőnk az egyéniben az 5. számú körzetben (Kazinczy lakótelep környéke – Röges) induló Kiss Tibor egy, generációk óta Gödöllőn élő család sarja, aki feleségével és 3 gyermekével jelenleg is itt él. Jól ismeri a város adottságait, jelenlegi problémáit és lehetőségeit. Biztosak vagyunk benne, hogy testületbe kerüléséből az egész város profitálni fog.
Ugyanakkor – olvasható a Momentum Mozgalom közleményében – polgármester-jelöltet nem indítunk, megítélésünk szerint Gémesi György továbbra is érdemes a gödöllőiek bizalmára, így kiállunk az ő újraválasztása mellett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online