Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kiállták a többróbát a gödöllői atléták

2019-08-05 08:27:12

Kiválóan szerepeltek a Gödöllői EAC versenyzői az augusztus 3-án és 4-én, a Budapesti Honvéd atlétikai pályáján megrendezett összetett (többpróba) országos bajnokságon.

Kriszt Balázs szakosztályvezető arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a férfi tízpróba kétnapos megmérettetése után a tavalyi bajnok Kriszt Botond – az élete utolsó versenyén induló háromszoros olimpikon sportági legenda, Zsivoczky-Pandel Attila (42 éves) mögött – ezüstérmet szerzett a felnőttek között, 6323 pontot elérve. Csapattársa, Tóth Zsombor az utánpótlás-korúak mezőnyében sérüléssel küzdve, de tisztességesen teljesítve a tízpróbát, a dobogó harmadik fokára állhatott fel (4133 pont). Kemenes Ákos a felnőttek mezőnyében szerzett hatodik helyet (5018 pont). A három gödöllői többpróbázó eredménye a felnőtt csapatversenyben bajnoki címet eredményezett!

Képen balról jobbra: Kriszt Botond, Tóth Zsombor és Kemenes Ákos. A többpróbázó trió edzője Zsivoczky-Pandel Attila

A junioroknál bajnoki címnek örülhetett a végig nagyon magabiztosan versenyző, rúdugrásban U18-as Európa-bajnoki döntős Mihály Ádám, aki 6334 pontos egyéni csúccsal gyűjtötte be az aranyérmet. A képen edzőjével, Szörényi Istvánnal látható Ádám a kétnapos verseny során több számban is megjavította egyéni legjobbját. A bajnok edzői: Szörényi István, Körmendy Katalin és Máté Alpár.

Az összetett bajnokság ideje alatt Szuper Liga versenyszámokat is rendeztek, ahol a GEAC-os Pápai Márton, a már megszokott kiváló hajrájának is köszönhetően, megnyerte a férfi 1500 méteres síkfutást, méghozzá 3:49,85 perces egyéni szezoncsúccsal. Marci trénere Kovács Gábor Krisztián.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online