Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bő három hétig megbénul Gödöllő egyik közlekedési ütőere

2019-08-02 16:26:44

Miután a DMRV szakemberei végzetek a rájuk hárult ivóvíz-vezeték fektetési munkálatokkal, új fázisához érkezik a Szőlő utca-Szent János utca-Röges utca találkozásánál létesülő körforgalom (képen piros körrel jelölve) építése.

Domonkos Ernő, a beruházás kivitelezésével megbízott VÜSZI Kft. ügyvezető igazgatója arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy augusztus 8-ától (csütörtök) az alábbi forgalmi változások lépnek életbe a szóban forgó területen:
• Egyirányú lesz a Szőlő utca a Dózsa György út irányába, a Szent János utca és a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca közötti szakaszon.
• A Szilhát utca irányából érkezők a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca – Lumniczer Sándor utca – Bethlen Gábor utca terelőúton érhetik el a Szőlő utcát (képen piros vonallal jelölve).
• Lezárják a Röges utcát és a Szent János utcát a Szőlő utcai torkolatnál, ezáltal ezek az utcák a kivitelezés ideje alatt zsákutcák lesznek.

A VÜSZI Kft. direktora érdeklődésünkre elmondta: ha minden a terv szerint alakul és az időjárás is kegyes lesz, akkor előreláthatólag augusztus végéig végeznek a körforgalom építési munkáival, aminek elvégzése alatt az érintettek megértését és türelmét kérik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online