Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jön a Forma 1, változik a forgalmi rend

2019-07-31 10:43:26

Az idei évben 2019. augusztus 2-4. között rendezik meg a Formula 1-es versenysorozat Magyar Nagydíját. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által kiadott sajtóközlemény szerint a rendezvényhez kapcsolódóan – a korábbi évekhez hasonlóan – idén is forgalmi rend változásokra kell számítaniuk a közlekedőknek az M3-as autópálya Budapest és Mogyoród közötti szakaszán. A legnagyobb változás a korábbi évekhez képest, hogy a versenypálya – akár a főváros, akár Nyíregyháza felől – a 19-es kilométerszelvénynél újonnan épült M3-as autópálya csomóponton (képen) át is megközelíthető lesz.

A közlemény arra is kitér, hogy a közlekedőknek az M3-as autópálya Budapestről Gödöllő felé vezető szakaszán hosszabb menetidőre elsősorban 2019. augusztus 3-án, szombaton és 4-én, vasárnap, a délelőtti órákban, valamint augusztus 1-jén, csütörtök délután, az ingyenes boxutca-látogatás idején kell számítani. A Budapestre vezető szakasz forgalma várhatóan szombaton az időmérő edzés után, vasárnap pedig a verseny végeztével, 17 és 20 óra között fog jelentősen megnövekedni. A torlódások elkerülése érdekében vasárnap délután az M3-as autópályán Nyíregyháza felől Budapest felé közlekedőknek Gödöllőtől az M31-es autópálya – M0-s autóút útvonalat érdemes választaniuk.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a Hungaroring és környékére vonatkozó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a társaság weboldalán, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A police.hu oldalon kiadott tájékoztatás szerint augusztus 1-jén (csütörtök) déltől ideiglenes rendőrőrs működik a Hungaroring melletti parkolóban. A rendőrőrs elérhetőségei: (+36 28) 309 654 vagy (+36 20) 403-0532. Az ingyenesen hívható 107, illetve 112 hívószámokon természetesen szintén megtehetők a bejelentések a nap 24 órájában. Fotó forrása: pestmegye.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online