Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gőzerővel készül a kupa- és bajnoki kihívásokra a gödöllői tizenegy

2019-07-27 11:34:43

Július első hetében megkezdte a felkészülést a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2019/2020-as idényére a Gödöllői SK csapata, amely a képzeletbeli dobogó második fokán zárta az előző, június elején zárult pontvadászatot.

A Pest megyei elit küzdelemsorozata augusztus harmadik hétvégéjén indul. Pozder Nenad (képen balra) együttese 17-én, szombaton 17 órától a megyei második vonalból feljutott Veresegyház gárdáját fogadja, a továbbiakban pedig a Pilis, a Törtel, a Százhalombatta, a Tököl, a Törökbálint (feljutó), a Nagykőrös, a Kisnémedi (feljutó), a Maglód, a Vecsés, a Dunakeszi, a Szentendre, a Dunavarsány, a Nagykáta és a Biatorbágy formációi ellen lép kétszer pályára az idény folyamán.

Érdeklődésünkre Rózsavölgyi Sándor, a GSK elnökhelyettese, a nagypályás labdarúgó szakosztály vezetője elmondta, hogy – miután a szerb származású edző tavalyi szerződtetése beváltotta a hozzá fűzött reményeket – meghosszabbították az együttműködést Pozder Nenaddal. A játékoskeretben jelentős változás nem lesz, ugyanakkor továbbra is cél, hogy minél több – lehetőleg – gödöllői nevelésű futballista jusson szerephez a Pest megyei élvonalban.


A Gödöllői SK társulatának első tétmeccse a Magyar Kupa Pest megyei ága 2. fordulójában lesz. A helyi tizenegy augusztus 4-én, vasárnap 17 órától a Vecsés alakulatát fogadja a Táncsics Mihály úti sportcentrumban. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, büntetőrúgásokkal dől el a legjobb 12 közé jutó csapat kiléte. A Magyar Kupa országos főtábláján (128 csapat) Pest megyéből három együttes szerepelhet.

Kapcsolódó hír, hogy a Gödöllői EAC-FISE alakulata a Pest megyei III. osztály Keleti-csoportjában játszik az új bajnoki szezonban, a Gödöllői SK II. bajnokságot nyert (IV. osztály, Keleti-csoport) együttese – mivel az idősebb játékosok nem vállalták az újabb kihívásokat, a fiatalok meg kevesen maradtak – nem nevezett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online