Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Harmadával csökkent a gödöllői alpolgármesterek száma

2019-07-15 11:02:59

Júliustól két főre csökkent a gödöllői alpolgármesterek száma, miután a tisztséget 2017. január 26-a óta betöltő dr. Lantai Csaba a Gödöllői Üzleti Park Zrt. vezérigazgatója lett. A város nyugati határában működő létesítményt működtető gazdasági társaságban a gödöllői önkormányzatnak 10 százalékos tulajdoni része van, így a posztjáról távozó, főállású, nem képviselő alpolgármesternek a jövőben is megmarad a kapcsolata a település vezetésével.

Az 1987 óta Gödöllőn élő Lantai Csaba bő hat évvel ezelőtt, 2013 tavaszán pályázta meg a VÜSZI Kft. megüresedő ügyvezető igazgatói álláshelyét, amit szűk négy éven át töltött be. Mielőtt ezt megtette volna, saját tanácsadó vállalkozást működtetett, korábban pedig az EHP Zrt-nél értékesítési- és marketing igazgatóként, az EBPP.HU Zrt-nél vezérigazgatóként, míg a Generali-Providencia Biztosító Rt-nél marketing osztályvezetőként dolgozott.

Megkeresésünkre a geológus diplomával is rendelkező Lantai Csaba egy hangüzenetet küldött, amiben megköszönte az érdeklődést, és úgy fogalmazott: a választás után elmeséli, miért döntött így.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online