Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: gödöllői bronzérem felesben a tatai Öreg-tó partján

2019-07-07 15:45:59

Július első hétvégéjén a tatai Öreg-tó festői szépségű környezete szolgáltatta a „díszletet” a strandröplabda országos bajnokság harmadik fordulójának mérkőzéseihez. A Karádi Zoltán által irányított gödöllői szakosztály képviselői közül az első körben, Csepelen Czene Adrienn, míg a másodikban, Siófokon Győri Panna szerzett párjával ezüstérmet.

Tatán egy kicsit másképp alakultak a dolgok. Azzal együtt is, hogy a legjobb nyolc páros közé hat gödöllői érdekeltségű jutott el, így biztos volt a GRC-s érem. Hogy városunk a hazai strandröplabdázás egyik fellegvára, mi sem igazolta jobban, mint az, hogy a vasárnap reggeli elődöntőkben a 2015 és 2018 között gödöllői színekben négyszeres bajnok Lutter Eszter és párja, Szombathelyi Szandra (RÖAK Kaposvár) 2-1 arányban múlta felül a képen látható Győri Panna (Gödöllő) és Harmat Borbála (Beachsport) alkotta duót. A másik ágon a gödöllői nevelésű-kötődésű Háfra Dominika, Szabó Dorottya kettős (Óbudai SSC) ugyancsak háromszettes derbin győzte le a GRC párosát, Dénesi Brigittát és Tóth Esztert.

A finálét a Lutter-Szombathelyi duó nyerte 2-0-ra, míg a bronzderbi a Győri-Harmat kettős sikerét hozta (2-0), így egy megfelezett harmadik hellyel bővült a gödöllői strandröplabda-szakosztály dicsőséglistája.
Folytatás: július 19-21. Dunaújváros. Döntő: augusztus 3-4, Budapest, Lupa-tó.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online