Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ötven napig lesznek kint a választási hirdetőtáblák Gödöllő belvárosában

2019-06-21 08:20:43

A jelekből ítélve, hatott Kovács Barnabás intelme. Az MSZP gödöllői önkormányzati képviselője május utolsó előtti napján azt követelte, hogy az őszi önkormányzati választás idejére helyezzenek ki térítésmentesen használható megállító-táblákat a város frekventált pontjaira.

Kovács Barnabás elszántságát látva, Gémesi György ígéretet tett arra, hogy lesznek ilyen, a jelöltek által ideiglenesen igénybe vehető hirdetési felületek. Ezt nyomatékosítandó, a polgármester június 20-án olyan határozati javaslattal állt elő, miszerint: a képviselőtestület úgy dönt, hogy 15 darab választási célú, ideiglenes, térítésmentesen igénybe vehető hirdetőtáblát helyez ki Gödöllő város belterületén a 2019. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásának választási kampánya időtartamára. A táblákat a szavazás napját megelőző 50. naptól a voksolás napjáig lehet használni.

Kovács Barnabás hozzászólásában örömét fejezte ki, hogy a polgármester legalább „részleges önkorrekcióra” képes volt, majd hozzátette: a táblák száma 30 százalékkal kisebb, mint öt évvel ezelőtt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online