Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy csörtegyőzelemre volt képes Gémesi Csanád a vívó Eb főtábláján

2019-06-19 16:43:40

Ebben az évben – június 17-e és 22-e között – a németországi Düsseldorf a házigazdája a vívók Európa-bajnokságának. A férfikardozók mezőnyében ott találjuk a Gödöllői EAC pengeforgatóját, Gémesi Csanádot is.

Június 19-én az egyéni versenyben volt érdekelt az előzetesen 26. helyre rangsorolt gödöllői versenyző, aki – a számára 3 győzelemmel és 2 vereséggel zárult csoportcsörtéket követően – a legjobb 64 között kezdte a vívást.
Első ellenfele a 40. pozícióba rangsorolt brit William Deary volt. A csörtét a magyar kardozó nagy csatában, 15-14 arányban nyerte, így a folytatásban a német Björn Hübner-Fehrer következett. Sajnos, ezt az asszót Csanád 15-13 arányban elveszítette, amivel kicsúszott a legjobb 16-ból, és a 25. pozícióban zárta az egyéni megmérettetést.

A gödöllői vívónak lesz még alkalma javítani düsseldorfi szereplésén, hiszen a kardozók csapatversenyét június 22-én, szombaton rendezik meg. Emlékezetes: tavaly aranyéremig vitte a magyar formáció a kontinensviadalon! Forrás: fencingworldwide.com


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online