Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Adódik a kérdés: kell ennyi energia?

2019-06-17 17:00:59

Öt sikeres évad után, immár 6. alkalommal indul el a gödöllői székhelyű Greendependent Intézet és az E.ON csoport együttműködésével az „E.ON EnergiaKözösségek” program, aminek célja, hogy segítse a családok, háztartások, kisközösségek energiatudatos életmódját, és népszerűsítse, terjessze a karbon-szegény, fenntartható életmódot. Magyarországon a háztartások 32 százalékban felelősek az előállított energia végfelhasználásáért, épp ezért fontos ötletekkel, tapasztalatokkal támogatni őket, hogy miként csökkenthetik a klímaváltozáshoz való hozzájárulásukat egyszerű módszerekkel a mindennapi életükben.

Idén második alaklommal egy 10 hétig tartó közösségi média kampányt szerveznek, ahol különböző témák mentén érdekes és tanulságos cikkeket, ötleteket, híreket osztanak meg az E.ON EnergiaKözösségek közösségi oldalán. Ezek segítenek, hogy minél több energiát spóroljunk meg, így csökkentsük karbon-lábnyomunkat, valamint lehetőséget adnak a felkészülésre és gyakorlásra az ősszel induló közösségi megmérettetéshez.

A kampány során háromhetente kihívásokat, feladatokat tesznek közzé, ezek megoldását pedig ajándékokkal jutalmazzák. Június 17-től – első kihívásként – a zöld önismeretről szóló kérdőívet tölthetik ki a potenciális „energiabajnokok”.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online