Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sebességcsökkentő küszöbök védik Gödöllő top baleseti gócpontját

2019-05-23 16:44:57

Május 7-én vonultak fel a munkagépek, hogy nekilássanak a Szent János utca és a Lumniczer Sándor utca – igencsak balesetveszélyes – torkolatának biztonságosabbá tételéhez. A gyakorlatban ez azt jelentette, hogy a STOP-táblával alárendelt Szent János utca mindkét oldalán forgalomlassító bukkanót (ha úgy tetszik: sebességcsökkentő küszöböt) létesítettek néhány hét alatt.
A kedvező fogadtatást nem mindenki részéről kiváltott „elnyújtott pukli” kialakításától azt remélik, hogy csökken a kereszteződésben bekövetkező közlekedési balesetek száma. Egyesek viszont úgy gondolják, ha valaki túlzott sebességgel érkezik autójával a csomóponthoz, a lassításra szánt küszöb akár megdobhatja a járművet, aminek lefékezése aggályossá válhat.

A figyelmetlenség és a felelőtlenség ellen nehéz védekezni, az viszont kétségtelen tény, hogy a szóban forgó kereszteződésben – elsősorban az elsőbbségadás elmulasztása miatt – több szerencsétlenség történt. Ha csak az idei évet vesszük alapul, február 23-án, majd március 29-én akadt tennivalójuk a rendőrség, a mentők és a tűzoltóság munkatársainak Gödöllő top közlekedési baleseti gócpontjában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online