Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Happy Dog: a boldog kutyák tápja

2019-05-22 16:38:35

A szárazeledeleknek nagyon sok előnye van. Ideális a fogápoláshoz: erősíti a fogazatot, csökkenti a fogkő kialakulásának esélyét. A minőségi alapanyagokat felhasználó Happy Dog állateledel gyártói kiemelten odafigyelnek arra, hogy kedvenceink egészséges táplálkozásában segítségünkre legyenek termékeikkel.

Egyedülálló receptúrák megalkotásával, egyes fajták sajátosságainak figyelembevételével széles termékskálát fejlesztettek ki. Mivel a német Happy Dog tulajdonosai is nagy kutyakedvelők, ezért már a kezdetektől fontos volt számukra, hogy optimális táplálékkal lássák el vásárlóikat, hogy kedvenceik egészségesek és energikusak legyenek nap mint nap. Ráadásul. a szárazeledelek fogyasztásával a kutyák ínye és fogazata is egészséges lesz.


Milyen összetevőket tartalmaznak a Happy Dog szárazeledelei?

A jól emészthetőség érdekében a Happy Dog kutyatápok csak teljes értékű élelmiszereket tartalmaznak az egészség és vitalitás megőrzéséért. A szárazeledeleket kizárólag a németországi családi gyárban állítják elő, ügyelve arra, hogy kiváló német és megbízható külföldi minőségi alapanyagokat használjanak fel. Eredmény: egy olyan termékcsalád, mely különösen ügyel arra, hogy kiegyensúlyozott, kiváló fehérjékben és aminosavakban gazdag száraztápot kínáljon vevőik – köztük a gödöllőiek – számára.

• Érzékeny, allergiás reakciókra hajlamos felnőtt kutyáknál például bárányból, rizsből és omega zsírsavakat tartalmazó készítményekből állították össze a receptúrát.
• Mindegyik típusú termék fehérjetartalmát friss, minőségi, ellenőrzött származási helyről érkező összetevőkből állították össze.
• A kutya felépítését figyelembe véve az eledelek minimum 90%-ban emészthetőek.
• Nem használnak fel a gyártás során            színezéket, aromákat, tartósítószereket. Elutasítják az állatkísérleteket és a génmódosított termékeket is.        
• A Happy Dog száraztápjai nem tartalmaznak szóját.
• Ügyelnek arra, hogy olyan receptúrákat alkossanak meg, aminél az összetevők sokoldalúak, természetes eredetűek.
• Gyógynövényeket, gyógyfüveket is felhasználnak, mert ezek elősegítik a könnyedebb emésztést, óvják a gyomor és bél nyálkahártyáját, valamint a keringést is szinten tartják.
• A megfelelően összeválogatott alapanyagok elegendő ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látják el az állatokat. Így kezelhetőek a már meglévő hiánybetegségek, vagy a Happy Dog eledelek fogyasztásával ki sem alakulnak azok.
• Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat is tartalmazó lenmagőrleményt adagolnak a táphoz. Ez segíti elő a kutyák szőrzetének és bőrének egészségét.
• Az új-zélandi zöldkagylóban található glükozaminogligátok az ízületek, inak és porckorongok védelméért felel.

A gyártási folyamat során, valamint az elkészült eledelek esetében is szigorú és független ellenőrzések garantálják a legmagasabb szintű minőséget, ami a kutyatápoknál elérhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online