Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Meddig honol csend a Gödöllői Járásbíróság épületének felújítása körül?

2019-05-21 16:45:36

Hosszú hónapok teltek el azóta, hogy munkálatok jelei látszódjanak a Gödöllői Járásbíróság Dózsa György úti épületének teljes körű, a kezdeti beindulást követően megrekedt felújításán és bővítésén. Az intézmény közel két és fél éve a Tessedik Sámuel utca 6. szám alá költözött: akkor úgy volt, hogy minimum egy évre.

A közbeszerzési eljárás lefolytatása után, 2017. június 21-én vállalkozási szerződés jött létre az Országos Bírósági Hivatal, mint megrendelő, valamint a gödöllői székhelyű DENCO Kft. és PRO-XXI Generálépítő Kft. konzorciuma között a nettó áron számolva, csaknem 700 millió forintos munkák kivitelezésére. A kontraktust – a kozbeszerzes.hu oldalon elérhető információ szerint – a szerződő felek közös megegyezéssel 2018. december 11-én megszüntették. A közjáték kihatással volt egyéb megrendelésekre is, mint, például: belsőépítészet, bútorbeszerzés, berendezés-restaurálás, így ezen feladatok elvégzésének teljesítési határidejét módosítani kellett.


Miután olvasóink az elmúlt hónapokban többször is kérdezték, mit tudunk a bíróság épületének felújításáról, érdeklődtünk a megrendelőnél. Konkrétumokat tartalmazó írásbeli választ nem kaptunk, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) erre az érvre elfogadott közbeszerzési tervéből azonban kiderül, hogy a Gödöllői Járásbíróság teljes rekonstrukcióját és bővítését szolgáló kivitelezési munkálatokra vonatkozó eljárás megindításának várható időpontja a harmadik negyedévben lesz, ami a következő esztendő negyedik negyedévében megvalósuló teljesítést feltételez. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online