Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői rendőröket is bevetnek a „zebra” akcióba

2019-05-14 14:31:22

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága május 13-a és 19-e között meghirdette a „zebra” terv elnevezésű baleset-megelőzési akciót azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a gyalogosokat fenyegető veszélyekre - olvasható a rendőrség által hírportálunkhoz eljuttatott felhívásban.

A kezdeményezés részeként a gödöllőiek május 15-én, szerdán három helyszínen találkozhatnak a Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársaival, akik a „zebra” terv elnevezésű baleset-megelőzési program keretében hívják fel a közlekedők – gyalogosok és járművezetők – figyelmét a gyalogosközlekedés veszélyeire. A szakemberek a város frekventált helyein, a közlekedésbiztonsági szempontból kiemelt kockázatú gyalogos-átkelőhelyeknél várják az érdeklődőket, illetve segítik információval, tanácsokkal az arra járókat.

A láthatóság biztosításának fontosságát is szorgalmazó gödöllői rendőrökkel május 15-én 13 és 17 óra között az alábbi „zebráknál” találkozhatnak a gödöllői polgárok:

• Ady Endre sétány 1. (Frédéric Chopin zeneiskola)
• Szabadság út 15. (autóbusz-állomás),
• Dózsa György út 2. (Szabadság tér, Erzsébet királyné Szálloda)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online