Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csak egyetlen nevet kérek, akit megfenyegettem!

2019-05-03 10:05:33

Amikor a Tormay Károly Egészségügyi Központ támogatásáról szóló indítványa mellett érvelt, kérdésre válaszolva Simon Gellért (Fidesz-KDNP) azt találta mondani, hogy nem kívánja kiadni azokat a neveket, akikkel az előkészítés során tárgyal, nehogy retorzió érje őket.

Ezt a mondatot első blikkre nem igazán tudta értelmezni Gémesi György, aki magára vette az „inget”, és felháborodva közölte: mondjon akár csak egyetlen olyan nevet, akit az elmúlt közel 30 év alatt én szakmai vagy politikai nézete miatt megfenyegettem! Simon Gellért nem mondott. Kovács Barnabás (MSZP) – miután ecsetelte, hogy korábban több olyan ellenzéki képviselő volt a frakciójukban, akik városi intézményben dolgoztak (Tormay eü-központ vagy Török Ignác Gimnázium), miközben természetesen sok előterjesztést kritizáltak és elutasítottak, ám ezért soha nem esett bántódásuk – azonban kettő névvel is előrukkolt, akiknek nagy valószínűséggel erről más a véleményük.

Az egyik nevesített személy az időközben országos, mi több, nemzetközi ismertséget szerzett szerkesztő-riporter, újságíró, a Prima Primissima-díjas Veiszer Alinda volt, a másik pedig Mészöly Beatrix, aki korábban a polgármesteri hivatalban dolgozott, és napjainkban az egyik legnagyobb közösségi oldalon létrehozott közéleti csoportban fejt ki aktivitást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online