Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Galiba a gödöllői majálison

2019-05-01 17:48:45

Jókora riadalmat váltott ki a helyszínen, majd a közösségi oldalak többnyire felháborodott kommentelőit is megosztotta az a különös eset, ami a gödöllői majálison történt. Amint az az egyik közösségi oldalról származó felvételen is látszik, illetve hallatszódik, a körhinta egyik használója ijedtségében sikítani kezd, majd egy férfi kiabál: állítsd meg, állítsd meg!

A Művészetek Háza Gödöllő közösségi oldalán nem sokkal a komolyabb következményekkel szerencsére nem járó eset után olyan közlemény jelent meg, hogy szervezők az esetet kivizsgálták, az érintett gyermek szüleivel is egyeztettek, akik azt mondták, hogy nagyobb volt az ijedtség, baleset nem történt. A hinta lánca nem szakadt el, az egyik állító-láncszem eggyel lejjebb ugrott. A szervezés azt a döntést hozta: annak ellenére, hogy a hintának nincsen műszaki problémája és a papírjai rendben vannak, mindenki megnyugtatása érdekében a hintát leállítják.

Úgy értesültünk, hogy az eset kapcsán született feljelentés. Ennek részletei egyelőre nem ismertek, azonban ha azzá válnak, cikkünket frissítjük. Május 2-án a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre megerősítette, hogy az ügyben érkezett bejelentés a rendőrségre, aminek tartalmát vizsgálják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online