Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szómegvonás követte az együttműködési ajánlatot

2019-04-30 18:12:01

Miként az utóbbi hónapokban rendszeresen, a gödöllői képviselőtestület április végi tanácskozásán is részt vett Vécsey László, a körzet kormánypárti országgyűlési képviselője. S ha már ott volt, hozzá is szólt a témákhoz, ezúttal az egyebek napirendi pont során.

A honatya alapvetően két témakört érintett. Az egyik a Tormay Károly Egészségügyi Központ eszközfejlesztési támogatását szorgalmazó képviselői indítvány volt, amivel kapcsolatosan gratulált az előterjesztőknek, Simon Gellértnek és Molnár Árpádnak, hogy kiugrasztották a nyulat a bokorból. Vécsey László azt is kihangsúlyozta, hogy komolyan kellene venni az államtitkár asszony levelének nyilvánosságra hozatalát.

Az ingatlanok eladásával összefüggésben a parlamenti képviselő annyi jegyzett meg, hogy az értékesítést követően egy tömegben felmerülő ingatlanfejlesztések a korrupció melegágyát is jelenthetik.

Erre a mondatra Gémesi György úgy reagált, hogy megvonta Vécsey Lászlótól a szót, és visszautasította a vádaskodást. Ezt követően kijelentette: önök szórakoznak itt velünk, a pártpolitika nem tartozik ide.
- Önre szeretnénk felnézni, de Ön ezt nem engedi – utalt az együttműködési szándékra a polgármester. Vécsey László még szeretett volna mondani valamit, de erre már nem volt lehetősége, mert az együttműködést egy mondattal korábban felvető Gémesi lezárta a napirendet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online