Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Rendelj tokot LG telefonra!

2019-04-16 14:15:13

Meglepnéd a gyermeked gyereknapra, de nem tudod, hogy mivel? A csoki snassz, de egy kocsit csak nem kéne venni? Találjunk egy köztes dolgot, aminek biztosan örülni fog!

A kisgyerekekkel ilyen szempontból – gödöllői szülőként is – könnyebb dolgunk van, hiszen minden apróságnak örülnek, minden élmény egyformán fontos nekik. Éppen ezért, akik inkább fejtörést okoznak, azok a nagyobbak, a 10 év feletti korosztály. Az ő esetükben egy mozi, van, akinél egy könyv, esetleg egy számítógépes játék lehet a nyerő ötlet. Sőt, a nagyobbak már inkább a barátaikkal mennének moziba, így érthető, ha ezt kérik gyereknapra.

De van valami, amitől tuti boldogabbak lesznek, hiszen segít megóvni egy számukra nagyon fontos eszközt, méghozzá a telefonjukat. Ilyen – például – egy jól megválasztott telefontok. Sőt, tovább megyünk, egy egyedi, fényképes telefontok még ütősebb választás. Annyira már minden valószínűség szerint ismerjük a gyermekünket, hogy tudjuk, hogy mi a kedvenc filmje, játéka, együttese, esetleg rajong-e valamilyen különleges dologért. Amennyiben igen, akkor egyáltalán nincs nehéz dolgunk, hiszen csak meg kell tervezni egy fényképes telefontokot úgy, hogy azt szívesen használja, vagyis próbáljunk meg az ő fejével gondolkodni.

Maga a tervezés folyamata rendkívül egyszerű, így nem is kell hozzá más, mint a készülék típusa, ami ebben az esetben legyen egy LG G7 ThinQ. Ha ezt a telefont vesszük alapul, akkor tervezhetünk rá szilikontokot, merev hátlapot és flip-es bőrtokot egyaránt. Mivel ezekre a legkönnyebb nyomtatni, hiszen egységes a felületük, ezért ezek a típusok majdnem minden telefonnál megtalálhatóak.

A szilikontok megvédi a telefont az ütésektől, de azt azért hozzá kell tennünk, hogy a kijelző attól még összetörhet, hiszen ott nem védi semmi általában. Kivéve, ha teszünk rá egy edzett üvegfóliát. A maximális védelem érdekében a flip-es bőrtok teheti a legjobb szolgálatot, hiszen ez nem csak a sérülésektől véd, de a portól és a kosztól is. Éppen ezért mindenképp érdemes átgondolni ezt az opciót.

A merev hátlapot főleg azoknak ajánljuk, akik nem a farzsebükben hordják a telefonjukat, mivel elég, ha csak nekiütköznek valaminek, és a merev hátlap könnyen elpattan. A webshopban található tokok közül is választhatunk, bár ezek annyira nem egyediek, de meglehet, hogy ezek között találjuk meg a gyermekünk ízlésének leginkább megfelelőt.

A tervezés menetét részletesen megtalálhatjuk a Pitbullcase.hu oldalon, ahol még egy videó is segít minket a tökéletes tok elkészítésében, nem is beszélve a gyakran ismételt kérdésekről, ahol minden, ki nem mondott kérdésünkre is választ kaphatunk. Ne féljünk belevágni, nem ronthatjuk el, hiszen annak csináljuk, aki számunkra a világon a legfontosabb.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online