Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Döntőjátszmás gödöllői siker a tét nélküli röplabda-meccsen

2019-04-07 22:04:28

NB I. Liga, kvalifikáló kör a 11-14. helyekért, 5. forduló:
Diósgyőri VTK FUX – Gödöllői RC 2-3
(-15, 23, -20, 25, -7)

Ha valaki, Szabados István vezetőedző mindenképpen biztonságban érezhette magát a borsodi megyeszékhelyen lejátszott találkozón, miután a hét elején eldőlt, hogy ősztől folytathatja vezetőedzői ténykedését a felnőtt csapatnál. Ráadásul, egy nappal korábban a juniorokkal kiharcolta a bajnoki döntőbe jutást, aminek eléréséhez nagyban hozzájárult, hogy a fiatalok játéklehetőséget kaptak a gödöllői szemszögből nézve tét nélküli rájátszásban.
Tegyük hozzá, hogy a hazai gárdának sem volt már izgulnivalója az ütközet végeredményét illetően, ám a presztízs tüzelhette mindkét formáció tagjait. Mivel több gödöllői fiatalnak is pihenőt biztosított a tréner, a látogatók mindössze tíz játékossal vágtak neki a késő esti derbinek.

A mérkőző felek becsületére legyen mondva, hogy nem vették félvállról a találkozót, ezáltal bő két órán át tesztelték egymás – és a mérkőzésre kilátogatók – idegrendszerét. A nem feltétlenül színvonalas, ugyanakkor fordulatos és küzdelmes ütésváltásból végül a jobban összpontosító vendégek jöttek ki jobban.

A Gödöllői RC csapata 42 ponttal, 51-45-ös szett- és 2.069-2.026-os pontaránnyal az NB I. Liga 11-14. helyekért zajló kvalifikáló körének 1. helyén áll. Következik: GRC – Palota Volley április 12., péntek 19.30 óra, Szent István Egyetem sportcsarnoka. A mérkőzésen búcsúzik aktív sportpályafutásától Széles Petra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzések


U21 Nemzeti Bajnokság, elődöntő, B-csoport:
Fatum-Nyíregyháza – Gödöllői RC 3-1
(17, -24, 24, 21)
Gödöllői RC – 1.MCM Diamant-Kaposvár 3-1
(24, 19, -20, 23)
A gödöllői csapat 6 ponttal, 9-7-es szettaránnyal az 1. helyen végzett a csoport tabelláján, és bejutott az.április 18-20. között Kaposváron  megrendezendő hatcsapatos országos döntőbe, ahol a Budaörs, az UTE, a Vasas, a Békéscsaba és a Nyíregyháza lesznek a riválisok. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online