Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda: megizzadtak a „mély vízben” a gödöllői fiatalok

2019-03-14 21:09:21

NB I. Liga, kvalifikáló kör a 11-14. helyekért, 1. forduló:
Gödöllői RC – TFSE 3-2
(22, -14, 17, -9, 13)

Kár szépíteni a dolgot: azzal, hogy a gödöllői csapat az NB I. Liga alsóházában zárja a bajnokságot, és a hozott pontok alapján 14 egységgel vezet a második előtt, gyakorlatilag érdektelenné vált számára a pontvadászatból még hátralévő hat ütközet. Ráadásul, a március 2-i, DVTK elleni kudarc után lemondott Grózer György vezetőedző, így átmenetileg Szabados Istvánt, a klub utánpótlás vezetőedzőét kérték fel a szakmai irányító poszt betöltésére.

A beugró trénernek nem volt könnyű dolga, hogy motiválja a hazai alakulat tagjait, inkább a felszabadultság sulykolása és a presztízsveszteség elkerülése lehetett az, amivel „érvelhetett” Szabados. No, meg azzal, hogy több játéklehetőséget biztosít a saját nevelésű fiataloknak. Köztük olyanoknak is, akik először léphettek pályára felnőtt NB I-es meccsen.
A rutinszerzést is célzó manővernek akadt némi kockázata, ám – mint utóbb kiderült – okos és hasznos döntés volt, mert a lányok a korábban megszokott felállástól eltérő hadrendben is éltek az edzői bizalommal, és nagy csatában megnyerték a közel kétórás összecsapást.

A Gödöllői RC csapata 35 ponttal, 42-38-as szett- és 1.706-1.690-es pontaránnyal az NB I. Liga 11-14. helykért zajló kvalifikáló körének 1. helyén áll. Következik: GRC – Diósgyőri VTK március 17., vasárnap 16 óra, Szent István Egyetem sportcsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online